Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zapewne masz więcej spostrzeżeń niz ja odnośnie tej firmy, bo ja w niej siedzę bardzo krótko, tak więc nie wiem o jakim sterniku możesz mówic i ew wspomagaczu - jeżeli masz ciekawe spostrzeżeia - to słucham. wolumeny w ostatnich miesiącach były wręcz znikome - tak? -rych generalnie zaczął się stosunkowo niedawno. Ale zapytam - czy uważasz, że dla wielu "graczy" potencjalny zarobek 20-50% to mało ? problem jest taki, że ładując się na znaczne ilości w firmę, przy ewentualnym cofnięciu popytu może byc problem z jej upłynnieniem ? dobry "pekac" wali spółke 15% w dół. Wiesz - na korektę zawsze czeka większośc potencjanych kupców, pod warunkiem że z firmy wyszli już :) i mają kasę na ewentualne podkupienie :) przy okazji - widziałeś zapewne zamknięcia za oceanem ? co myślisz ? jaki scenariusz na jutro ? ja uważam, że "zwałka" większa czy też mniejsza zapewne będzie, a co z skl? wystarczy, że komuś poszczą nerwy - a puszczą na pewno. ew podłaczą się racjonalnie myślący, albo wręcz oni zaczną.