Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bumech dzisiaj bardzo ładnie! Na górnych widłach. Widać można ładnie rozgrywać spółkę pomimo ujemnej wartości księgowej! W styczniu w 10 dni zrobili pompkę o 140%. Z tego co pamiętam z okolicy 6,5 zł na 14 zł. Na Bowim tak jak myślałem mamy kulanki. Wczoraj (30,07) dokupiłem skromne pakieciki po 4,36 i 4,37 zł. Na razie pas. W przyszłym tygodniu kto wie może będzie decyzja UOKiK odnośnie zgody na przejęcie 60% udziałów w BPT Steel (średni czas rozpatrywania to od 1 do 4 miesięcy). Myślę, że tutaj żadnych zastrzeżeń nie będzie. Więc może odpuszczą te gierki na pustym arkuszu… Wczoraj na dogrywce wrócił pamiętny pakiet 10000 akcji.