Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Smażone boczniaki
250 gramów świeżych boczniaków oczyść z ewentualnych zanieczyszczeń, przepłucz, osusz i pokrój na mniejsze kawałki. Bardzo dobrze nagrzej patelnię z grubym dnem. Wylej dwie łyżki oleju roślinnego do smażenia, a po chwili dodaj również grzyby. Podsmażaj je na dość wysokiej mocy palnika przez 5-7 minut.