Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem dlaczego kolega zmienia nick ale moze takie hobby. Jak prześledzisz forum to ja tu soe pojawiam dość często. I wiem ze żadnego skupu nie bedzie z prostej przyczyny, tu nie ma zysków, jak sie pojawia to napewno nie pójdą na skup bo by to była rzecz bezmyślna. Skup uchwalają co roku i biorą drobne ilości. Jak sie pomylę to sie zdziwoe pozytywnie. Jeżeli juz mają pod cos robic hre to pod rynek niemiecki, polskie umowy tu juz nikogo nie obchodzą