Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widać że jeszcze sie długo będziesz uczył na GPW poczytaj sobie moje wpisy na Allegro przy 16-20 zł poczytaj sobie na cyfrowym przy 9-12 poczytaj sobie na pkn poniżej 50 na pepco przy 14-17 i jeszcze wielu innych jak kupowałem pod longa i zbierałem kilka miesięcy małymi sumami dochodząc do wysokich kwot i zawsze sie przypominałem i na razie póki co 95 procent spółek na plus ale jak ktoś myśli o longu na tzw strzał za wszystko to później tak sie kończy trzeba mieć strategie mi nie zrobi żadnej różnicy jeśli kurs spadnie jeszcze nawet o 15 -30 procent bo trzeba umieć kupować na longa zobaczysz jak wskaźniki wyprzedania złapią boty ze juz czas to sie zdziwisz co jest grane ja od dawna widzę ze short tu jest grany wiec nie musisz się martwić dam sobie rade i życzę żeby miał trochę sukcesów ja mam czas oni już mniej przecież o to chodzi żeby skupić akcje swoje jak najtaniej 13 ml euro to jeszcze zejdzie z kika dobrych miesięcy.