Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ojciec pozywa Dzieci o próbę oszustwa? Sam chciał im finalnie przekazać majątek, rok wcześniej dokonując zmian w statucie fundacji RODZINNEJ wpisując możliwość wcześniejszej sukcesji, a teraz Je pośle za kratki? Żona (Kulka) to nie RODZINA... można się rozwieźć i w dużej mierze zamyka to temat rodziny z Kulką... Dzieci można znienawidzić, wydziedziczyć, ale zawsze będą Dziećmi. Mam nadzieję, że Pan Zygmunt jest manipulowany, bo jeśli to wychodzi od Niego to jest FU JA RA, a nie Ojciec.
Każdy grosz jaki zarabiam, zarabiam, żeby moim dzieciom żyło się lepiej, i póki żyję będę Je wychowywał i uczył zarządzać majątkiem, żeby nie zmarnowały tego co im zostawię po śmierci, ale i tak ostatecznie zrobią co zechcą. Ja mogę je tylko uczyć, wychowywać, i mieć nadzieję.