Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w sposób oczywisty po tych dziwnych jazdach na orlenie, musi nastąpić 3 fala wzrostowa. Nie po to wykres jest rysowany w tym kierunku żeby gruby poniósł starty. Tak że i shorty odkupiły trochę taniej, a longi będą miały 3cią falę.....i to będzie przekroczenie 90 PLN.I nie ma znaczenia czy przed czy po dywidendzie. Ja mam zebrane 3 dywidendy, tak ze dla mnie dziesiejszy kurs to ok 100 pln. To jest spółka value, wielu wam to tłumaczy, że to nie kółkowa spółka, ale żeście sie uparli, zetki giełdowe....uczcie się bo pod most traficie na starość (o ile jej dożyjecie i o ile będzie jeszcze jakiś most)