Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sztuczny ferment to sieją chciwi i naiwni pisząc, że "jedziemy na 50 zł"...
Ja się pytam, jak spółka do grudnia chce oddać 600 mln zł kredytu? Biorąc kolejne pożyczki i zadłużając się na niebotyczną skalę? Druk akcji po cenie powiedzmy 15 zł dla potencjalnych inwestorów, to wg mnie jedyne rozwiązanie na najbliższe 1-2 lata. To nie sianie fermentu, ale fakty. Jak wiesz coś więcej lub masz pomysł, jakby spółka z tego miała wyjść na pisz coś konstruktywnego. Może ja jestem niedoinformowany i wcale 600 mln zł do końca roku do Luksemburga nie trzeba oddać :)