Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-07-25 o godz. 11:02 ~321 napisał(a):
> https://www.gov.pl/web/obrona-narodowa/wicepremier-kosiniak-kamysz-polska-musi-byc-suwerenna-w-produkcji-amunicji-i-polska-bedzie-suwerenna-w-produkcji-amunicji
>
> Szef MON zwrócił uwagę, że wzmacnianie produkcji amunicji wymaga także współpracy z sektorem prywatnym.
> Ta produkcja w trzech lokalizacjach, trzech fabrykach amunicji PGZ-u, nie wystarczy na potrzeby polskiej armii. Potrzebujemy współpracy z przemysłem prywatnym. Wiem, że jest wielu inwestorów, którzy chcą pozyskać technologię i chcą współpracować z PGZ. (…) Otwartość na inicjatywy w tym zakresie jest konieczna
Kurczę, no ja mam z Ciebie ubaw. Ty jednak naprawdę wierzysz w to. co jakiś polityk powiedział. !!!