Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dużo zależy od raportu - jak zobaczę redukcję kosztów kwartalnych, to się zastanowię, ale raczej będę preferował 11bit, bo tam wycena jest stosunkowo niska a mają już kolejny fajny projekt na tablicy - grubszy remake Frostpunka, grę którą osobiście dosyć długo ogrywałem. Trochę zebrałem bo udało się sprzedać akcje z zyskiem po premierze The Alters, ale jednak czekam z większym wejściem na promocje grudniowe, bo na razie nie ma pod co rosnąć, a spodziewam się atrakcyjnej przeceny.
Chyba nawet bardziej skusiłbym się na Road jakby jeszcze wrócił w okolice 5 zł z uwagi na niziutką kapitalizację - już pojawiła się wersja alpha gry tak więc widać, że jednak coś tam robią a nie zasypują gruszek w popiele jak na TGS przy produkcji Narcos. Ale też nie czuję jakiegoś parcia na to, bo co chciałem sobie uśrednić to uśredniłem. Teraz mam średnią poniżej 8 zł, więc komfortowo czekam na to co będzie dalej.