Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wszystko się zgadza, tylko, że ktoś to musi kupić drogo, żeby ktoś musiał to sprzedać. To jest pojęcie względne, bo dla tych co kupuja jest drogo, a dla tych co sprzedaja jest tanio. Na innych spółkach w tydzień odrobiłem stratę trzymania przez rok tej spółki. Życzę powodzenia za te moze10 lat. Życie jest za krótkie, żeby tyle czekać. A moze za 10 lat bedzie po 8, kto to wie ? Ja też miałem nadzieję żeby trzymać dłużej, ale rok czasu mi wystarczył, aby zobaczyć jak to rosnie. Może za 10 lat, Tak czy i inaczej życzę powodzenia.