Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-01-04 o godz. 08:11 ~Sceptyk napisał(a):
> Elo.
>
> Zapytałem, a zostało mi dane. ;)
>
> Nasz "kronikarz", uzupełnił w ostatnim poście legendę do wcześniejszej pokazanej odmierzonej skali miarki sięgającej okolic 60. Jakże łatwo było w tym wypadku ,,pomylić" dni z miesiącami, szczególnie w przypadku tak budowanego napięcia.
>
> Wedle najnowszej sugestii 2033 to zdecydowanie okolice odmierzonego 60 +, ale wyrażonego w miesiącach.
>
> Po co w związku z tym równoległe pobudzanie entuzjazmu, żeby go po 2-3 dniach je niwelować, w postaci zielonego światła, przemianowanego na czerwony semafor, czy też we wcześniej omawianym poście, porozumienie zastępowane rozjuszeniem. Czy to więc zabawa sugerująca jakąś psychologiczną zabawę autor?.
>
> Ponieważ sądzę, że autor darzy nas jakimś szacunkiem, dzieląc się swoimi spostrzeżeniami, a na psychologię zabawę tutaj już byłoby jakieś 15 lat za późno to o co może chodzić?
>
> Wydaje się, że chodzi o równoległe wydarzenia, z kategorii tych małych oraz tych dużych, jak to bywa w przebiegach falowych, o krótkim oraz długim zasięgu.
>
> Czyli wydaje się, że wraca temat odsetek od kapitału, o który spieraliśmy się Panie Kangur wcześniej, a ja pokornie zasugerowany niegdyś twórczością na stronie, przyznałem Ci w kwestii wykluczenie "odcinki" rację.
>
> No to może jednak będzie inaczej Panie Kangur. Oby,
>
> Pzdr.
>
Do sceptyka , cisza od pewnego czasu jak makiem zasiał , gdybyś miał jakieś wiadomości a mógłbyś się podzielić , to byłoby miło zapewne wielu obserwatorów na tym forum, no bylibyśmy wdzięczni