~Toż_to_szok

Troche, a nawet bardzo konstruktywnie to tu na przestrzeni powiedzmy ostatnich 13 lat bywało bardzo często i sam widzisz ile to dało.
Ja bym nie wpadł na to, żeby moim kołem ratunkowym była myśl, że Blg walczy o stołek, bo na przykład wystarczy mu dobry pakiet.
Stołkował kilka ładnych lat to czasem trzeba odstąpić innrmu by hemoroidów się nie "dorobić".
Co mnie trzyma? To..., kawałek który powstał w odpowiedzi na ogólnoświatową perfekcyjnie zorganuzowaną akcje o kryptonimie C19, ale równie dobrze można by powiedzieć, że powstał dla akcjonariuszy Oil-a.
Ja jestem prosty chłopak i do mnie trzeba mówić(śpiewać) prosto.

https://youtu.be/p26piE2z84I?si=3ChpDQWL1lvMW4LX

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.