Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak napisze 500setny wątek. Ostatnio szukałem swojego postu sprzed kilku miesięcy, moze sprzed roku i wątków nieobiektywnych założonych przez obiektywny to jakaś chora ilość. Naprawdę. Chce mu się chyba. Jak pisze, że będzie spadać non stop to albo cos bierze i sie wkręcił, albo liczy, że zejdzie znowu poniżej 5 zl I chce kupić. Bo kto jak ma akcje pisze takie brednie nieuzasadnione ? A ja powiadam : teraz akcje też są tanie bardzo, niebawem dołek się ustabilizuje na poziomach takich o ktorych dużo ludzi by nie pomyślało. Ja swoje kupilem i czekam. Średnia po 3.8 z groszami. Było ponad 10 zl i nie sprzedałem. Gdybym sprzedał dzisiaj miałbym 2 razy wiecej akcji. Ale trudno , nie żałuję bo kto wiedział. Sprzedam pierwszy pakiet 15k akcji za minimum 12-15 zl no chyba ze bedzie rosło nonstop. Reszta akcji pójdzie po cenie o ktorych wielu marzy. ,,Jezeli potrafisz marzyć możesz tego dokonać" - Walt Disney Pozdrawiam Ps Obiektywny nie bierz tego do siebie zbyt mocno, bo są gorsi na forach, Ty masz trochę tupetu :)