Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Patrząc logicznie
Wybrali ponownie zbynia
W tej chwili, Zbynio nie może szukać tylko umów wydawniczych poniżej jakości IP które udało mu się wcześniej zdobyć. Rada nadzorcza pewnie od niego, tego oczekuje, to im pewnie obiecał i sam widocznie ma pomysł i już coś dogadanego
Do tej pory celował coraz wyżej (z każdym IP)
więc myślę że możemy się spodziewać takiego kierunku rozwoju
A jeżeli tak nie będzie? No cóż. Na każdej spółce jest prawdpoodobieństwo złych decyzji i regresu, u nas, uważam, że wynosi ono kilka - kilkanaście procent.
Na bloober przykładowo, Cronoś może nie zażreć, i też możnaby ich zaspamować na forum, tego typu informacjami, tylko po co?
Tutaj, jedynie co mnie martwi, to prędkość z jakim forek się rozwija. Myślałem, że będzie szybciej :(
Mimo to, jestem dobrej myśli. Nic innego mi nie pozostało