~raki23

to może ja Ci odpowiem.

po pierwsze obecnie na wątku euromarku włączyło się troche ,, tałatajstwa,, głownie piszę o dzisiaj ( nowo powstałych IP) radzę nie sugerować się tylko ignorować.

co do zakupu - masz rację bo wczoraj mój znajomy w ten sam sposób jak TY próbował zakupić euro i dopiero dzisiaj udało mu się to po 1,68. Pierwotnie wczoraj wpisywał zlecenia jak TY.

po pierwsze do zakupu na fixach liczy się kolejność złożenia zlecenie po drugie z jakim limitem zostało złożone ( i tu musisz sam prognozować ile może być i ile możesz zapłacic ) - niestety taki urok fixów i dzieki temu są takie wzrosty

co do opłacalności - zakup do 1,8 spokonie jest opłacalny bo atak na 2,5 zasięg ramiona jest kwestią czasu

ALE - kiedy kupisz i kiedy sprzedaż to już tylko Twoje magiczne rączki muszą dokonać.

zlecenie możesz złożyc do 11:00 max - ( po tej godzinie do 11:15 nie możesz już anulowąc zlecenia) mozesz je modyfikować co do ceny ( jesli Twoje biuro daje taką możliwość - prosty Mbnak napewno tego nie pozwala zrobić)

i 2 fix do 14:45:00 ( reszta jak wyżej )

moja prognoza jutro żeby kupić na 1 fxie to ludzie będa płacić min 1,8

mam nadzieje ze rozwiązałem Twoj problem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.