Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drudzy mówią, że ubieranie i dystrybucja. A jak jest? Tego nie wie nikt. Podaż raczej większa od popytu, choć mam wrażenie, że przy cenie 7 zl jest względna równowaga. Obroty małe. Osobiście zawiodłem sie na wynikach summer steam sale. Liczyłem na dwukrotnie lepszą sprzedaż i zwrot kosztów po promocji. Nie udało się. Pod koniec lipca kolejna przecena tym razem festiwal gier wyścigowych. Powinno być lepiej bo tutaj przecenione będą tylko gry wyścigowe, a nie wszystkie jak ostatnio, ale osobiście wolałbym, żeby poszła przecena poza wszystkimi festiwalami bo na festiwalach jest zbyt duży wybór. Zbliża sie duży patch, który między innymi ma naprawić największą przyczynę negatywnych ocen czyli obsługę kierownicy. Podtrzymam swoje poprzednie zdanie, że kwestią życia i śmierci dla tej gry jest tryb multiplayer. Bez tego gra zniknie z czasem z orbity zainteresowań. Na szczęście twórcy nad tym pracują. Zobaczymy co pokaże nowa roadmapa. Powinniśmy poznać wstępne daty konsol. W komentarzach sie często przewija ze gra jest za droga jak na indie. Myślicie ze 35€ na rynki zachodnie to tak dużo?