akcjoinm

Widzę, ze znów wyszukujesz moje wpisy na bankierze pod artykułami dotyczącymi TW Ernesta czyli Leszka Czarneckiego? hahahaha
Trafił mi się jakiś fan :)

Nie szkoda ci czasu na jakieś twoje urojone wyliczenia Getina? Przecież wszystko ci opisałem na forum Getina. Tak w całości inwestycji tej dugiej. Wcześniej na GETINIE to 600% zarobiłem od 2003-2007/2008 r wtedy Leszka szanowałem i wierzyłem w jego zdolności i uczciwość a później się zawiodłem o czym szkoda pisać).

Kolejne wejść w getin miało miejsce w 2018 na jesieni tuż przed scaleniem gdy kurs spadł do 10 groszy i zawiesili notowania na fixach, następnie kurs urós po scalniu i podniesieniu nominału z 1 plnr na obecne 4 pln. Nie mam czasu opisywać całej historii, na forum Getin masz linki do moich transakcji sprzedaży to zobaczysz, że akcje sprzedawałem powyżej 2 zł i to wysoko ale i powyżej 1 pln, Kiedyś wklejałem zestawienie exel ale moderator skasował. Nie wiem co tam piszesz ale moja średnia sprzedaży to dużo powyżej 1 zł i łączna strata na tych transakcjach 2018-2020 to 120 tys. zł.

Tylko NAJWAŻNIEJSZE mój ty misiowy przyjacielu zapominasz o tym, że getin sprzedawałem po to by wejść za 100% tych środków w czerwcu 2020 z 4Mass gdzie średnią zakupu miałem 0,186 zł. Sprawdż sobie jaki kurs miał 4Mass w lipcu 2020 :)

Tak więc możesz ze 100x te swoje wyliczenia i manipulacje wypisywać ale nic to nie zmieni, że straty z getinu odrobiłem z nawiązką i teraz getin wliczając te wszystkie dywidendy musiałby wyjść wraz z nimi na ok 5 zł by wyszło na to samo tak lekko licząc bo nie wliczam jeszcze zysków z TAO.

Zresztą nie mam czas na jałowe dyskusje

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.