Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja bym to ujął inaczej, są ludzie którzy wierzą w spółkę i kupują jej akcje i są tacy, których jedynym celem jest obrzydzenie spółki, żeby kupić ją znacznie taniej oraz tacy, którzy są na pasku grających krótkie pozycje, ja na przykład jak i pewnie wielu innych z tego forum nigdy nie pisałem na forum spółki, która mnie nie interesuje, pisze od dawna, że karnet jest ustawiany, potwierdzają to dane z Ortex, tak samo było na wielu spółkach, które były grane przed wybiciem, pod koniec roku zweryfikujemy kto miał racje