Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-07-15 o godz. 18:18 ~Ja napisał(a):
> Przez cały dzień za merytoryczne pytanie dostałem gazylion minusów i ani jednego merytorycznego argumentu pod co jest sens teraz kupować.
> A gra sprzed 2 lat jeszcze nie zaczęła nawet na siebie zarabiać.
> Bardzo ciekawa speku...yyy spółka! Miłego wieczoru:)
NIestety sam podważasz wiarygodność swojej merytopryki, bo na moją odpowiedź,że LOTF się spłacił odpisałeś, ze się nie spłacił, poniważ są dopiero w przededniu osiągnięcia break even. Czyli wychodzi na to, że zadałeś pytanie społeczności znając odpowiedź. Zatem jeżeli ją znasz, to polecam wrócić do wątków, gdy pisałem dlaczego kupuję między 1,5-1,6. Ale ponieważ jesteśmy już znacznie wyżej (ale jeszcze nie wysoko), to odpowiedź co do zakupów na dzisiejszych poziomach też zawarłem.
Teraz masz już całą wiedzę - czyli spółka zaraz zacznie sprzedawać grę po 10 zł i tez będzie zarabiać + Gamescom i prezentacja LOTF2.
Miłego wieczoru.