Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-07-15 o godz. 17:34 jacek_z_grochowa napisał(a):
> AntyGen grasuje teraz na telegramie. Zrobił Wam tu szybki test kasetkowy w aurze pocovidowej i dzielnie mnie zastępował. Skupmy się na grze i przyspieszeniu spadków :)
> > ---
> > Serdeczności, Jacek
mozesz sie skupiac ile chcesz, wyjdzie jak zawsze wczesniej. Jak u Kajtusia Czarodzieja, jak juz stracil swoja moc. Szkoda ze nie przyznales ze to ty z tym antygenem, cos sie czujny robisz. Przestales mnie blokowac, nie dajesz sobie po 50 lapek, boty wywoluja juz tylko salwy smiechu, a 31.61 i 31.60 tylko politowanie. Na Antygena mam fajniesze historie nawet niz twoje.
Dobra zmarnowalem dzisiaj tu poltorej godziny. Dam ci fory, przestaje punktowac ciebie i boty a nawet nie bede pisal o fundamentach i technice. Zostalo niewiele czasu, wiec warto zebys rozdal troche tanich akcji, potem to zapunktuje. Raz na jakis czas cos napisze, tak dla zabawy, wiec knock yourselves out :)