Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ani nie potwierdziły ani zanegowały. Co do wcześniejszego pytania o kurs przy 1mln zysku EBIDTA to powiem, że nie mam zielonego pojęcia. I każdy kto będzie wskazywał konkretne liczby będzie wróżył z fusów. Nie da sie tego policzyć czy przewidzieć. Jest po prostu zbyt dużo zmiennych. Po pierwsze przychód. 2- marża brutto. 3 koszt outsourcingu, promocji w socialmediach itp. 4 odbiór rynku czyt wspolczynik P/E . Rozpiętość tych danych, których z naszej spółki jeszcze nie mamy a posiłkując sie wzorcami z innych spolek tego typu jest tak szeroką, że wyliczenia o które pytasz są właściwie nie możliwe do przeprowadzenia. Sama marża brutto może oscylowqc między 40 a 75% także sam widzisz. Ja sie nie podejmuję pisania tu jakich kolwiek liczb, żeby nie być później wyzywanym, ze obiecałem a sie nie spełniło. Więcej będzie można powiedzieć po raporcie za 3 kwartał. Przed nami raport za 2 kwartał ale wiadomo w im cudów nie będzie.