Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tak ja ta na głownej stronie. ciekawe ze nie ma słowa na temat samej gry, a jest to recenzja najbardziej przydatna ??? Najprzydatniejsze recenzje Ogółem fetoor fetoor Recenzji: 14 Ta recenzja jest wliczana do oceny ze wszystkich recenzji, ponieważ użytkownik zakupił grę bezpośrednio na Steam lub otrzymał darmową licencję darmowej gry. Odradzane 0.2 godz. łącznie Zamieszczono 27 czerwca Produkt zwrócony Na dzień dobry po starcie zażądali wyrażenia zgody na przesyłanie konfiguracji sprzętowej, wrażliwych danych, ip, ruchu sieciowego. Następnie w umowie jest zgoda na dysponowanie tymi danymi na potrzeby statystyk, ale również do szeroko rozumianej działalności marketingowej włącznie z udostępnianiem do firm trzecich. Żeby tego było mało zmuszają do wyrażenia zgody na przesyłanie tych danych poza granice naszej strefy gospodarczej. Argumentują że mają placówki również poza tymi granicami. Oczywiście pod pretekstem dbania o dobro klienta. Czyli właściwie dajemy im prawo na dysponowaniem naszymi danymi w sposób całkowicie nieograniczony i worldwide. A zmuszają do tego dlatego że gra bez wyrażenia tej zgody się po prostu wyłącza. Czyli nie mogę grać w zakupioną grę bez pozwolenia na głęboką ingerencję w moją prywatność co przecież nie jest potrzebne do działania gry. W umowie gwarantują że potem mogę wyłączyć te zgody. Sprawdziłem. Nie ma takiej opcji. Co więcej, jak już uruchomiłem grę to uświadomiłem sobie że wszystkie dane już poleciały a w umowie jest sprytny punkt, że wyłączenie później nie wpływa na dane przesłane wcześniej. Jak dla mnie to jest totalny scum. Pożegnałem gierkę i zażądoałem zwrotu kasy po 5 sekundach od uruchomienia czekając na możliwość wyłączenia przesyłania danych. W ustawieniach też nie znalazłem. Nie ładnie 11b. Rozumiem gdyby to była giera za frytki choć to też moralnie słabe. Ale nie jest. Szkoda bo recki dobre i pomysł ok i This War of Mine jest świetne. Jeszcze nie skreślam 11bit ale akcja rodem od scumerów z palo alto mnie mocno zraziła.