Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie musze pytać . byłem tu wiele razy wiele kółek wiele zysków czasem i straty . teraz uważam że jest inaczej napina się sytuacja , I nie wiem czy to moje wrażenie ale patrząc na kalendarz dobijamy do wielu zmian .
Wojna - wiecznie nie bedzie trwac ( a jeśli cargo nie upadnie to przeciez sie nie zatrzyma beda miliony zysku )
Małaszewice - czas najwyższy na decyzje
MON - jeszcze mogą nas zadzwić
Jeśli wierzyciele i zwiazki nie doprowadza do likwidacji i zniszczenia całkiem już mocno zarżniętej spółki może być wesoło.
Pamiętajmy , że cena dzisiaj nie będzie wieczna . Jeśli spółka się utrzyma i stanie rentowna to nie ma siły na te poziomy ale jesli grozi jej upadek jak Rafako , Ursus , Polnord i wiele wiele innych to aktualnie jesteśmy w chmurach
Wydaje sie ze albo zyskac można dużo albo stracic wiele wiecej . To nie jest spokojna sytuacja jak obecnie PZU ,Orlen . gdzie placa dywi i maja pewną poduszkę bezpieczenstwa
decydujcie sami ja sie nie znam.