~Ksiegowy

Tak i tutaj trafiłeś w sedno. To nie jest gra w stylu milion preorderow na start i kurs wali w gore nie wiadomo jak (choc i tak ci którzy wierzyli w spółkę od zeszłego roku sa mocno na plusie :-) ). Ta gra moim zdaniem bedzie miała powolny start (ale i tak niezly patrzac pod uwagę ze jest powyżej średniej jesli chodzi o ilosc opinii po pierwszym tygodniu w porównaniu do różnych tytulow które wychodzily, dobrze ze zachaczyki o bestseller bo plakietka tez robi reklame w meta store) i bedzie sie rozpedzala z czasem gdy bedzie wiecej poziomow/mechanik zaimplementowanych. Nie oszukujmy sie wyglada rewelacyjnie (gralem w wiele gierek na quest 3 ale tutaj naprawde poziom top tekstur i klimatu). Problemem jest poki co ze gra to taki early access z kilkoma tylko poziomami ale rozumiem ze chcieli wypuscic cos zeby juz zarabialo na studio. Zgadzam sie ze bezpieczna strategia nie walenia nie wiadomo ile w marketing dla malego studia (10-13 osob) w trudnym srodowisku (w zeszlym roku sporo gamedev spolek sie zegnalo z duza czescia zalogi lub w ogole upadali) to rozsadne podejscie. Zakladam ze jak zobacza ze sie rozkreci to i dadza teoche w marketing wiecej. Jak dodadza Multi to im sie spolecznosciowy akcent rozkreci na co naciska tez meta. Ja trzymam kciuki za ten tytul bo na redicie jest od populacji korzystajacej z psvr calkiem niezle wyczekiwanie na ten tytul tym bardziej ze ludzie zobaczyli filmiki z youtube jak to wyglada na quest a na psvr bedzie wygladalo jeszcze lepiej z racji na ekran Oled. Oczywiscie mnie i tak najbardziej beda interesowac wyniki sprzedazowe ale szacuje ze q3 bedzie spoko a q4 bedzie juz fajny jak sie dolacza pozostale tytuly. Jednak dla tych co licza na skok na juz/jutro o kolejne XX% w gore to moze niech sie nie przelicza.... :-) ja mam czas, nie jestem z tych co skacza ze spolki na spolke bo w dluzszym terminie zazwyczaj warto zainwestowac po prostu w perspektywiczna spolke i efekt bedzie podobny a mniej czlowiek na gielde czasu traci. Mi ten model sie sprawdza ale rozumiem ze kazdy ma swoja metode. Najwazniejsze to zebysmy wszyscy na tym cos ugrali

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.