Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ad vocem wpisu ~Marcina. Drogi kolego z forum. Gdybyś dokładnie prześledził wszystkie moje wpisy zauważyłem byś, iz kultury mi nie brakuje. Jednak kultura mój drogi to nie wszystko. Liczy sie jeszcze obiektywizm i szerokie horyzont postrzegania rzeczywistości. Powiedz mi zatem które z moich przewidywania sie nie sprawdziły? Te o kursie na poziomie 5 czy 10 zł? Kto ci powiedział że stanie sie tak w ciągu pół roku? A skoro sam tego oczekiwałeś to niestety tak nie jest. Ja nie liczyłem na to w takim sensie, iz stanie sie to jednym nieprzerwanym zielonym skokiem. I nikomubtego nie obiecywałem. To jak najbardziej ściągalny poziom ale za jakiś czas. Niejednokrotnie pisałem, również na początku nowej drogi, że jest wiele niewiadomych. To nazywasz nagabywaniem na wzrosty? Wierzyłem za to i wierzę nadal na sprawdzona zarządu I nas wszystkich sukces. W przeciwieństwie wlasnie do Pana Espaniol ktory pojawia sie na forum TYLKO i wyłącznie podczas czerwonych sesji. Stąd mój śmiech bo stało sie juz jego rozpoznawalną domeną. Wieszczenie krachu i straszenie jak to zarząd wszystkich wystawi do wiatru obiecując złote góry, pompując kurs na obietnicach po czym wszystko sprzeda i wykiwa gawiedź. Taka jest prawda. Zapowiadam tu że wezmę każdą ilość akcji po 1.60 od Espaniola choćby jutro. Kultury mi nie brakuje ale nie pozwolę płuc mi w twarz bo zaduzo uwagi i czasu poświęciłem tej spolce i drenowaniu informacji o tym kto nami kieruje żebyś mógł w ten sposób sie do mnie odnosić. Kurs spada bo tak chce technika a nie Espaniol czy ty. Dzień w dzień nie będzie rosło. A czy jesteśmy na poziomie sprzed wybicia? Nie sądzę. Widze roznice między 2.35 a 2.70. Zastanów sie trochę i poszperaj. Kojarzę trochę fakty. Sprawdź daty wpisów z sytuacją na wykresie. Tylko tyle i aż tyle Pozdrawiam.