Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Black, masz humor i masz też problem z własnym ego, niestetyyyy. Jednak dalej nie rozumiem co takich jak ty trzyma na tej spółce. Ja miałem kiedyś PKP ale latem zeszłego roku sprzedałem z dobrym zyskiem. Ciągnie mnie jednak na same forum i tu zaglądam. Myślę że dobrze zrobiłem sprzedając PKP i kupując inne spółki, m.inn. PGE czy malutki Scan way, oraz kilka innych. Nie żałuję! Chciałbym jednak wiedzieć co was tutaj trzyma , czy nie szkoda czasu i nerwów ? Przecież