Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dla jasności – tu nikt nie uderza w inwestorów. Sam mam akcje, jak wielu z was. Ale jeśli od 7 lat zarząd nie dowozi, mimo dziesiątek milionów złotych, to przepraszam – mamy siedzieć cicho i jeszcze bić brawo? Krytykujemy działania spółki, nie ludzi, którzy w nią wierzyli. Bo właśnie dlatego ten zarząd robi co chce – bo większość zamiast rozliczać, to się nawzajem rozlicza z emocji. Ja nie mam problemu z ryzykiem. Mam problem z obietnicami bez pokrycia