Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzięki – w końcu ktoś, kto nie potrzebuje Equadora, Gartnera i „boskiego nektaru”, żeby przyznać, że coś tu nie gra. Ja nie mam problemu z ryzykiem. Mam problem z brakiem konkretów, bo od 2018: CE nie ma Komercjalizacji nie ma Przychodów nie ma Tłumaczeń i „slajdów” – pod dostatkiem Ja wiem, że biotech to maraton. Ale jak po 7 latach biegu nie widać mety, tylko kolejne prezentacje startowe, to nie dziw się, że ktoś krzyczy. Ty miałeś z GreenX-em to samo – różnica taka, że tam „czekali na sąd”, a tu czekamy, żeby zarząd ruszył tyłek. Nie jestem sfrustrowany – ja po prostu nie mam już cierpliwości do narracji w stylu „zaraz zaraz”, która trwa dłużej niż cała pandemia.