Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć ps. obiektywny ,ale nas znów pan prezes uśpił swoimi opowieściami z mchu i paproci. Jestem z papierem coś koło 3.5 roku myślałem że do końca roku wyjdę na plus ale szansy nie ma . Przedziwna to spółka ,przedziwny prezes ,przedziwne obietnice TEŻ mi się ulewa. Pozdrawiam wszystkich rozczarowanych obecną sytuacją i kursem spółki. Jak zawsze życzę każdemu mega zarobku. PS . Ani ps obiektywny ani ja nie jesteśmy żadnymi naganiaczami !!!!!!!!!! Jesteśmy tylko mikro akcjonariuszami zawiedzionymi ceną za jedną akcję.