Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A zapomniałem jeszcze napisać, że pomimo wszystko to taki mały ukłon dla zarządu (w mojej ocenie niekompetentnego bo P8, bark marketingu i relacji inwestorskich) za to że dzisiaj próbowali ratować kurs. Oczywiście to że sądzili że takie info pomoże pokazuje tylko jak odklejeni są od rzeczywistości spoza światka gier, ale próbowali. I jeszcze do poprzednich przemyśleń dodam, że skoro ta gra się na wszystkich platformach sprzedała w 280 tyś to znaczy że ma bardzo słabą sprzedaż poza Steam bo tam najostrożniejsze szacunki pokazywały ok 250 tyś. A na Steam obecnie TA są na 341 pozycji sprzedaży i to jest problem. Gydby byli w drugiej setce to ja byłbym pierwszy do obrony tych akcji na każdym forum na jakim jestem, ale są w czwartej. Q rwa ale się wpier dliłem i jeszcze uśredniałem. No nic, może cud jutro jakiś nastąpi. W końcu tu pełno takich co to "akumulować chcą i im spadki nie przeszkadzają" no to może jutro będą brali po tysiąc papiera, nie wiem.