Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem o kim kumplu mówisz. Co całokształtu, kibicuje polskiej marce oraz 11 bit studios. Ale od momentu fp2 p8 i teraz, zarząd zdaje się mieć gdzieś relacje inwestorskie oraz jakiekolwiek komunikowanie się z inwestorami - owszem wiem, że nie mają obowiązku tego robić, aczkolwiek lekko mnie frustrują.
Drogi Graczu, nie wiem o kim piszesz, ani o kim mówisz. Jako akcjonariusz napisałem do nich maila z pytaniem czy planują upublicznić dane liczbowe dot. The Alters.
To, że wiszę na haku sobie, to już moja sprawa. A fakty są takie, że gra jest dobra, sprzedaż jak na nowe IP i tytuł AA też dobra, lecz szczegółów brak i o te szczegóły mi się rozchodzi :)