Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/RAFAKO-Uprawomocnienie-sie-postanowienia-sadu-o-ogloszeniu-upadlosci-Spolki-8881006.html
zna ktoś dokładnie przepisy KSH, 21 lipca jeszcze będą notowania i dopiero od wtorku 22 lipca kto ma akcje RAFAKO będzie je mógł sprzedać co najwyżej na umowę cywilno-prawną.
Tak się zastanawiam ile z tego prawie 1,5 mln obrotu to jest przewalanie pomiędzy tymi co mają akcje "pożyczone" do ich upchnięcia w rynek ? :) 80-90% ? czy więcej.
Tak czy inaczej nie wiem czym się kierują ci co akcje kupują? Od ponad 20 lat na giełdzie i ciągle mnie zaskakują :)
Jak myślicie ile po 21 lipca na forum będzie założonych wątków "Dlaczego nie ma notowań" "Gdzie są notowana Rafako" "Nie umiesz znaleźć notowań rafako-pomocy" "Oszukali mnie" "Gdzie jest KNF" i najfajniejsze "Gdzie jest prokurtor?"
:):):):)