Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pójdzie, o to możesz być spokojny. Wiem że dla posiadaczy 6 może nie być nęcącą perspektywą i sprzedaż teraz wymaga sporego aktu odwagi, ale widzimy jak tryby tej maszyny za każdym razem się zakleszczają z racji niedokończenia cyklu. Ja się na tę odwagę zdobyłem wiedząc że Lubawa nie jest jedyną spółką na giełdzie a i widać wyraźnie że rzeczywistość pokazuje trafność tej diagnozy. Kapitał z Lubawy wrzuciłem w dołek na Mpay'u małymi pakietami po wyjściu 12,50. Myślałem jeszcze tu o kółkach ale zrezygnowałem. Na razie na Lubawie i na innych spółkach dobijam do liczby 22 tychże a moja deklaracja była 30 więc jestem blisko. Patrząc jak się to tu odbija od ściany do ściany uważam że jest pewne że te 6 pojawi się prędzej czy później. Poczekam choćby do końca roku. Na razie wszedłem inną kasę w Sntverse 4,85, bo wygląda obiecująco, niech leży jeść nie woła. Spoglądam też na 11 BIT i mam wspominanego świeżego konkurenta Arlen (ale tego już mniej i obecnie jestem po wyjściu bo była trzecia).