Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No trzeba być tytanem intelektu, żeby wymyślić, że Allianz i inne fundusze nie sprzedały za 2,75 PLN, żeby za chwilę sprzedać po 2,75 PLN... Dużo książek przeczytać musiał ten troll, żeby być do tego stopnia MOOONDRY... No i koncepcja, że razem z BOLO jesteśmy tomkotrollami albo jak inny wymyślił Tomusiem i Jacusiem, też godna OSKURA, bo żeby samemu sobie szkodę mieli Tomuś z Jacusiem robić i torpedować własne trolle wmawiające, że GRENEVIA to g...no i za 50 groszuf zaraz się ją skupi, to może wymyślić tylko gupi... No i samego Tomusia gupim nazywają wprost jego trolle, bo po co bidny miliarder dawał 2,75 PLN w frajerowezwaniu jak za chwilę może skupić niby wszystko idealnie rozwijające się i coraz więcej zarabiające za 50 groszuf, jak to tutejsze gienki tomkotrollowe wymyśliały i jęczały, to już niepojęte doprawdy... A czekaj BOLO... Dawał przecież 2,75 PLN nie dlatego, że w kilka lat mu się to zwielokrotni dzięki OZE i zbrojeniówce, tylko dlatego, że chciał dla inwestorów indywidualnych dobrze kochany Tomuś... No jak mogłem zapomnieć głównej tezy tomkotrolli... Ale ze mnie gamoń i wstyyyd mi jak stąd do Tomusia... Pozdrawiam autentycznych geniuszów, bo trzeba mieć łeb większy od kopalnianej zwałowarki, żeby pojąć wybitność nawet najgupiejszego tomkotrolla :)