~Irek

Ja tak samo, po strategii PGE, wszystko puściłem co mialem. Gdyby miała być umowa, to wtedy pge by to przedstawiło jako sukces, tak jak mówił analityk, ze to dobry biznes będzie. Nie stało sie tak i w sumie chyba po 27 z hakiem wyszła mi sprzedaz, ciężko określić, bo szlo etapami i czasem dobierałem niżej. Spółka ma szansę, jak znajdzie innego chętnego na zakup. Bez info o sprzedazy, bujalismy sie po 13-16 zł.. I wtedy mozna bylo brać. Wyniki za 1kw sa bez znaczenia, grano tylko pod sprzedaz. Teraz aby dokończyć projekt, to albo kredyt, ale banki nie chcą finansować, podobno. Lub Emisja? Nie mają jak zakończyć więc loteria. Na pewno nie warta ryzykowania zakupu po 25zl... gdyby sprzedali, to bym wziął wyzej nawet, ale ryzyko dla mnie bylo za duze. Teraz to znikam z forum zepak, bo bedzie tutaj sporo negatywnych postów. Ale życzę akcjonariuszom, aby sprzedali to. Od ok 20zl tez wisiałem na haku i dobierałem do 13..., więc z 70-80% zwrotu w rok?moze więcej, Nie ma źle. Przyznam, ze liczyłem na więcej, ale sprzedaz nie weszła. Także.. nie jestem farciarzem, co wszedł w styczniu i zarobił w pol roku, trochę tez tutaj powisialem na haku. Ja po obniżkach stóp wróciłem 2 tyg temu na CPS, Zakładam longa i liczę na spadki stóp. Powodzenia Panowie. To giełda. Raz pod wozem raz na wozie.. Zaorski tez był juz bankrutem..podobno.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.