Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nerwy coraz większe bo jak zawsze moja sprawczość ma przełożenie. Aktualnie jestem funkcjonariuszem w st. spoczynku (formalnie podlegającym strukturom MSWiA), ale od tamtego roku do prawie połowy czerwca byłem czynnym funkcjonariuszem i od września prawdopodobnie po kolejnym rebrandzie nadal nim będę. Miej na uwadze, że nie jesteś anonimowy, a Oficerowie z doświadczeniem multiresortowym, którzy przeszli przez różne struktury bezpieczeństwa państwa, stanowią stosunkowo nieliczną grupę profesjonalistów z olbrzymią wiedzą i skutecznością. --- JK