Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak, tak. Cały czas mam pakiet, który czeka na kardioznacznik. :-) Ale nie chcę się wypowiadać, żeby nikt się nie sugerował teraz moimi ruchami, bo o ile 4-5 lat temu śmiało rekomendowałem Synektik, to teraz sytuacja na świecie jest bardzo skomplikowana. Ryzyka inwestycyjne są dużo większe, bo cały rynek akcji jest ogromnie napompowany i jest ath na wielu spółkach i na indeksach.
Zawsze warto mieć na uwadze, w którym miejscu trendu wchodzimy. Ktoś nowy może nie wytrzymać np. półrocznej korekty. Teraz, gdy się jeszcze spółka podzieli, będzie bardzo trudny wybór jak procentowo rozłożyć kapitał. I jeszcze do tego dochodzi ta konkurencja. Zobaczymy jak będzie.