Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dobra. Mam chwilę. Na początek pragnę uspokoić wszystkich mających jakiekolwiek wątpliwości co do profesjonalizmu naszych sterników. Pragnę zwrócić uwagę a komu sie chce niech poszuka informacji o decyzjach p. Artura w innych spółkach w związku z ekspansją naszej. Może wyprzedzę troszkę fakty a p.Sylwia nie będzie mi miała tego za złe ale z centrum szkoleniowego znika na dobre logo Semilac. Staszku....kredyty na udzielenie których sie zgodziliśmy....poszły na zatowarowanie. To czego jeszcze brakuje nie jest spowodowane brakiem pieniędzy tylko dopracowywaniem składu i technologii. Kasy w spolce będzie pod dostatkiem teraz i na wieki. Kredytu udzielili właściciele bo to był najszybszy, najmniej skomplikowany i przy okazji najtańszy sposób. Oprocentowanie tak jak już pisałem wcześniej jest depozytowe a nie kredytowe. Co do dalszych planów. Będziemy się rozwijać w branży kosmetycznej z całym impetem. Sektor grafenu technicznego ruszy dopiero wtedy kiedy będzie stać spolke na badania z własnych środków a przede wszystkim kiedy zostanie zdobyta i ugruntowana pozycja na rynku/ rynkach. Co do szybkości realizowania założonych planów to ja nie umiem tego przewidzieć. Zarząd skrupulatnie przestrzega zasad i nie puszcza pary nikomu. Wiem tylko ze marka 8belle ma juz zastrzeżone domeny internetowe we wszystkich krajach Europy. Kilkudniowy dopiero ruch promocji marki w socjalach dał spore zainteresowanie. Nie wiem czy spodziewać sie informacji że strony spółki Co do szczatkowych wyników sprzedaży za okres kilku dni czy miesiąca. Osobiście bym na to nie liczył. Raczej raport. P Artur nie jest zwolennikiem zasypywania espi byle infem. Do wszystkiego tego dochodzi jeszcze efekt skali w postaci drugiej marki BROWN AS BARIERS. To linia kremów i emulsji do salonów kosmetycznych z możliwością odsprzedaży klientom. Niech sie nikt nie spodziewa reklam tych produktów w szeroko pojętych massmediqch typu Polsat czy TVN . To nie są produkty z Rossmanna. To profesjonalne linie które rozchodzą się innymi kanałami informacyjnymi. Uwierzcie mi , znam sie na tym bo sam pracuje w branży pokrewnej. Cała energia czas i impet będzie teraz skupiała sie na realizacji założeń. KONIEC OBIETNIC. Wlasnie ruszyla nasza Lokomotywa. Mysle że mamy przed sobą dwa lata nieustannej hossy. Będzie walka z konkurencją oczywiście i pewnie masa innych problemów. Techniczne wzloty i spadki ale final będzie jeden. I ja tam będę. Na samym szczycie do samego końca choć tak na prawdę końca przygody z tą spółka nie przewiduję. Pozdrawiam Was wszystkich i dziękuję za miły spędzony z Wami czas