~Pepe

Pierd..... o jakimś skupię. Na sprzedaży jest 4000 akcji po 12,12 (tak tak wiem to st(r)aszaki żeby kogoś wystraszyć i sprzedał trochę niżej) i nikt tego nie bierze. Dopóki nie zmieni się zarząd I jego polityka a także rząd miernot nic się tu nie wydarzy bo nie ma pod co wejść bo nic się przez kolejne dwa lata nie wydarzy i tyle w temacie a nikt nie chce mrozić poeniedzy. Rządnych kolejnych teorii spiskowych nie wymyślajcie. Wiem wiem to wina pisu. Tylko czy po 3, 5, 10 czy 50 latach od wezwania sasinowego również będziesz pisał że to wina historycznego wezwania? Problem z kursem obecnie to tylko brak decyzji obecnych rzadzacych

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.