Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ależ jestem tutaj i pomału dokupuje, dzisiaj wziąłem po 3,58 i tam czeka jeszcze moje zlecenie kupna. Nic mnie w tym wykresie nie martwi, ponieważ :
1. Czekam na Bogdankę i bardzo będziecie załować że mnie nie posłuchaliście
2. Jeśli nie może stworzyć się motyl, to świadczy to jedynie ,że spółka jest tak mocna
i korekta 0,236 (dokładnie co do grosza) jest już zrealizowana.
3. Korekta właśnie w takiej formie świadczy o możliwości wydłużenia a jeśli tak się stanie to nawet nie wyobrażacie sobie gdzie kurs może się znależć
4. Wrócą pieniądze z Bogdanki bo redukcja na zapisach jest nieunikniona a moje trafią do Netii.
5. Nigdy nie pisałem ,że będzie na Netii odwrócenie trentu głównego wzrostowego więc
po co ten sarkazm ? Mówiłem jedynie o korekcie czyż nie tak ?
6. Następna fala bessy jest nieunikniona więc tak czy inaczej po wzrostach na Netii nastapi bardzo silna fala wyprzedaży tak więc analizując tylko ten papier i patrząc jak się zachowuje, będzie można zarobić ogromnie dużo pod warunkiem że wiemy jak zachowuje się rynek po falach piątych wydłużonych. Mam nadzieje że wiecie?
Pozdrawiam wszystkich
Chodzik Księżycowy