~cwkas

35 lat temu energia była PL , kopalnie były Polskie ..itd... zobacz co od 2004 jest Polskie ...???UE czyli euro-kołchoz to jeden wielki przekręt Cały polski system gospodarczy jest skrajnie skorumpowany, niewydajny i musi upaść. Polska ma największy udział państwa w gospodarce, wśród krajów UE, a Polacy wszystkie media, paliwa, są zmuszeni kupować od państwowych monopoli. Co 4-ty pracujący Polak pracuje w budżetówce (jest to rekordowy poziom najbardziej socjalistycznych państw w Europie, państw skandynawskich), a 1 milion zatrudnionych to urzędnicy (za PRLu było ich ok. 100 tys.). Ta gigantyczna ilość synekur pociąga za sobą absurdalnie wysokie podatki i w efekcie brak rozwoju państwa, drożyznę, gwałtowne wymieranie narodu polskiego, a za chwilę wywoła masową emigrację Polaków za pracą i chlebem. Modernizowałem, ocieplałem dom, zmieniałem okna, dachy na budynkach gospodarczych, stodole. Nic nie zgłaszałem. Już 4 lata - odliczyłem tylko podatki. Nie brałem żadnych dotacji od złodziei nie Polskiego rządu tak PIS jak i PO. Nikt się nie przypierdala. teraz założę dla siebie fotowoltaikę i gaz razem, abym miał samowystarczalność cieplno energetyczną. I też nie mam zamiaru nic zgłaszać. Zgłoszę tylko odbiór tech. I sram na jakieś niepolskie ( niemiecko - banderowskie rzondy - specjalnie napisane Nie zglaszajcie niczego to nie będziecie miec zakazow. Olewaimy ich zakazy, olewajmy rządy odbierające nam wolność Niech wszystkiego zakażą, a wtedy lud wyjdzie na ulice, no będą yeah-bać prace w kołchozie za psie pieniądze i zobaczymy co wtedy powiedzą?
Dochód Polski w 2024 roku to około 630 mld złotych wydatki na wojsko to około 150 mld złotych za moment BANKRUCTWO RP najgorszym zagrożeniem to są Europejskie marionetki polityczne straszenie Putinem nie robi na mnie wrażenia
Polska Okupowana przez wrogów Polski te pacynki i sługusy eu na pewno coś szykuja. Jesli naród prześpi bedziemy mieć kłopoty. A inna sprawa nowy prezydent otwarcie opowiadał sie o zerwaniu stosunkow z Rosja. Czy tego chcemy? zdaje sie ze nie
Niemiecka policja patrolująca w Polsce, kraju suwerennym, to tylko oznacza podstępne przejmowanie kontroli nad naszym krajem przez (znowu) ekspansywne Niemcy, przy pomocy obecnego rządu "polskiego"

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.