~Morświn

Napisałem, co napisałem z czystej frustracji, a nie żeby kogokolwiek straszyć. To co napisałem to są ogólnie dostępne informacje. I tyle ci powiem że jak gra spada do trzeciej setki na Steam po dwóch tygodniach to to jest gra którą po dwóch miesiącach nikt poza garstką pasjonatów nie będzie pamiętał. Przynajmniej z graczy na PC. I nie gadaj mi Summer Sale bo taki spadek to jest katastrofa i Wy wszyscy też o tym wiecie tylko nie chcecie uwierzyć albo nie wiem co. Jak chcesz sobie zobaczyć jak wygląda longseller to sobie zobacz na W3 którego podstawa jest teraz w pierwszej setce po dziesięciu latach. Zobacz sobie trzy wersje CP2077 w pierwszej setce. Chcesz tańsze w produkcji i bardziej niszowe tytuły to masz HoIIV. A TA to wcale nie jest droga gra żeby cena zniechęcała. Zresztą z innej strony FP2 też jest w przecenie i co wskoczyła choćby do drugie setki no nie. To z czego tu chcesz mieć jakieś wielkie przychody? Całe 11B zależy od TA i kilku mniejszych tytułów. Ze strayszch zarobią ile dwa, trzy miliony na rok? A TA zawiodło. Nie że jest złe tylko ludzie nie szukają czego innego. Takie gry to powinni robić za połowę ceny i połowę czasu i wypuszczać raz do roku i wtedy to byłoby ok. A tak pracowali lata, wydali miliony i co i niewiele.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.