Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie. Nikt nie wynajduje sztucznych argumentów. Po prostu konfrontuję fakty z marzeniami. Realny rynek wobec marzeń i naganiania. Rozumiesz różnicę ? Tak, spółka jak zacznie sprzedaż może jej kurs wzrosnąć. Za rok może kurs latać po 10 a może po 30 PLN. Po to tu jesteśmy, wszyscy, żeby zarobić, tak ? Tylko że ja oceniam sytuację trzeźwo. Widzę pozytywy, ale widzę też widzę zagrożenia. Przez takich ludzi jak inwestor i jego ekipa ludzie tracą pieniądze. Ktoś świeży widzi w ich wpisach obietnicę raju. Kup już dziś bo jutro będzie po 150 PLN i się nie załapiesz. To schemat inwestora. Powtórzę po raz kolejny, sprawdź wpisy sprzed roku. Inwestor obiecywał że już MDR będzie już za tydzień, kupujcie teraz bo się nie złapiecie. Ja pisałem spokojnie, czekajcie na fakty. Gdzie jest dziś kurs ? Niżej niż rok temu :D Kto jest trollem ? :D czas o fakty pokazał kto miał rację