~4nrgy

jak wejdziesz na yt to zobaczysz że ogniwa perowskitowe może zrob ić dziecko z klasy 5 szkoły podstawowej. I to są eksperymenty które każde dziecko w cywilizowanym świecie robi.
więc zastanówmy się nad takim scenariuszem bo jest dośc prawdopodobny:
Polska edukacja jest milion lat za murzynami więc w polsce dzieci nie robią eksperymentów na lekcjach.
kiedy Bogini wyjechała do Hiszpanii i usłyszała o perowskitach i jakie to proste że dzieciaki się tym bawią wpadł jej do głowy taki pomysł:
1.Ja nigdy o tym nie słyszałam a jestem nałukofcą to znaczy że reszta produktów polskiego systemu edukacji też o tym nie słyszała. 2. Jest sporo literatury na ten temat którą nikt się nie interesuje bo perowskity się wypaliły kilka lat temu
3. spadek poziomu edukacji jest zjawiskiem światowym i kretynów z tytułami jest coraz więcej
4. dotacje EU są nawet do "hiszpanskiej nauki" a hiszpanska nauka to oksymoron

wracam do polski przepisuję trochę książek sprzed dwudziestu lat kopiuję film z yt na którym amerykańskie dzieci malują pędzelkami na miedzianych arkuszach coś co magicznie staje się ogniwem fotowoltaicznym i kretyni dadzą mi pieniądze.
KARIERA NIKODEMA DYZMY
jestem Kobietą Młodą i Polką a jednocześnie Europejką.
wystarczy dać im pretekst- to jest bohatyra naszych czasów. pokazuje że zaiste władza w dobrym kierunku rozwija wspólnie nasz kraj ukochany wspólnie z władzami naszej cudownej Uniii Europejskiej bardzo.
No normalnie Seksmisja przy okazji też

no i nowe szaty króla bo o jedną rzecz nikt nie zapytał.
CZEMU OD LAT 70-TYCH NIKT TEGO NIE TYKA???
czemu ta obiecująca technologia została porzucona w czasach gdy ogniwa krzemowe kosztowały 10 000 razy więcej niż teraz?
zawsze była jedna i jedyna przeszkoda- perowskity po krótkim czasie umierają.
czas życia ogniw krzemowych to 30-40lat(gwarancja producenta to 25lat)
ogniwa perowskitowe to 30-40dni w warunkach SOCT !!!
i nikt nie śmiał zapytać czy Pani Olgo Wielka Polsko-Europejska Nałukoffco czy z tym pani coś zrobiła?
jeżeli nie to po co te fabryki?
pytam serio tych którzy włożyli w to pieniądze: czym żeście się kierowali? spekulacja? przecież wystarczyło dwa filmiki na yt obejrzeć albo popatrzeć na problemy Oxford PV żeby zrozumieć że to się kupy nie trzyma.
naprawdę ludziom wystarczy nakłamać w gazecie żeby wyłożyli kasę?
bo serio jako skąpy niezwykle osobnik nie jestem tego w stanie skumać

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.