~MarcinM

Podzielam ten pogląd....od wielu lat taka sama gadka...obiecanki i wpisywanie na forach że weszli w spółpracę z tym czy innym, że mają listy intencyjne itp. a w rzeczywistości nic nie mają...puste słowa... ja pamiętam jeszcze poziomy 0,8zl i acrebita więc mam ograniczone zaufanie do tej spółki... mam trochę akcji i liczyłem na więcej... spodziewałem się ze ich dzialalnosc ma rzeczywiście sens... napomknąć widzę co zresztą widać po obrotach i kursie że z tego nic nie będzie...zaufanie spada... brak konkretnych kwot w zakresie rzekomych umów, brak Ochocie espi tylko gadanie na platformach że coś się dzieje. Jakby pisali oficjalnie i byłoby espi to musieliby się z tego tłumaczyć a tak to mogą pisać co chcą. Pozdrawiam i czekam na lepsze czasy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.