Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie mogę z was. Przypomnij maksiu jaki jest twój rekord w pisaniu postów w jeden dzień. Ile tego będzie? Chyba ze 150? Coś ci to dało w marcu? Ludzie sprzedali akcje w panice? Nie. Odkupili od was. Ja też z przyjemnością kupowałem wasze zrzuty po 20.20.zł czy 20.90 i mam świetną średnią, bo regularnie dokupuję i powiększyłem początkowy pakiet o 500 procent, bo widzę jakich amatorów mam po drugiej stronie. Cześć z was nawet nie zna podstaw giełdy. Nie dziwię się, że wkopaliście się w to bagno. Proponuję zainwestować w wiedzę, a nie w akcje. Heh