Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jan masz trochę racji tak odbiera się firmy które sprzedają 10x więcej niż druga firma na rynku. Tak jak kolega wyzej pisał jak sprzedaż 100 a jak sprzedaż 1000 to zawsze odsetek niezadowolonych będziesz miał 10x większy. Patrzcie na skalę tego też. Skoro sprzedają tyle to jakieś zaufanie idzie z tym. Są największą firma tego typu u nas ale też mimo błędów zjadajaca konkurencję na śniadanie. My możemy tu dyskutować mając może wszyscy razem komentujący 1% akcji a co zrobi góra i jak to rozegra dowiemy się nie za tydzień nie po wynikach za kwartał ale pewnie gdzieś za rok. Najważniejsze wysiąść w odpowiednim momencie. Też mam akcje i też chcę zarobić ale daleko jestem od deklaracji że tu będzie 50/100 latało. Jak będzie 20 to już będzie sukces. Zastanawia mnie to co 0ytalem od rana czy przed 30.06 podbija kurs żeby większą była wartość papuerowa spółki. Kolejny boom dopiero na koniec września i koniec roku. Moje przewidywania 01.07 - 10.00 01.11 - 15.00 01.01.26 - 20 Ale kto tam wie jak oni to rozegrają.