Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Stefan, jak nie rozróżniasz hotfixa od patcha to nie próbuj mnie obrażać w temacie inteligencji. Nic nie pisałem o żadnym braku informacji od spółki z zakresie sprzedaży. Nie dociągaj mnie do tematów jakiś shorciarzy. Nic nie można niepozytywnego napisać w temacie spółki, bo zaraz się zlatujecie i piszecie o raportach za Q2, świetnej sprzedaży w 2025 albo że gram na spadki. Normalnie jestem załadowany w 11B, na moje szczęście dopiero od stycznia/lutego, bo wtedy zacząłem się bawić na giełdzie, ale nie patrzę tylko przez różowe okulary. Na palcach jednej ręki można policzyć gości co tutaj potrafią z kulturą, wiedzą i jakąś rozwagą coś odpisać. Dzięki BP za normalną odpowiedź, na Ciebie można liczyć. Na X śmignęło mi, że ktoś ze spółki pisał o wczorajszej środzie w zakresie patcha i stąd się nastawiłem, że on będzie. Ja na XBoxie miałem tylko 1 aktualizację, dzień po premierze. Od wtedy cisza. Ale osobiście nie narzekam, bo po prostu błędów praktycznie nie zauważyłem. Dwa jakieś nieistotne tylko.