~Anonim

Teraz to takie modne na chłodno bądź na gorąco.
Tak ja pisałem wcześniej, akcja list intencyjny z funduszem została uruchomiona tak jak w przypadku pseudo umowy z GPW i UKR bankami, takimi samymi metodami jak w przeszłości; aktywne boty hillela isa itp (oraz pożyteczni idioci omamieni hasłem fundusz) miały nagonić kurs na najwyższy poziom. Nie udało się, kurs podskoczył minimalnie dając możliwość zakręcenia kółeczkiem na max 20k - 50k zł. Zamiast 3zł za akcje mamy nowego (starego) członka zarządu (to też nie wypaliło bo kurs drygnął na sekundę do poziomu 12%) i kolejnych ubranych szarych akcjonariuszy. Czy wiec tylko o to chodziło?? pozbycie się akcji przez zarząd?? Dobra, uchwała o walnym daje nadzieje na rzeczywiste powołanie jako członka osobę z funduszu...oki, ale przecież to wali na odległość!!, skoro jest pozytywne DUE...to co znowu nie było wcześniej czasu, czy jak??

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.